U kunt ons helpen!!

Eens per jaar wordt per provincie een informatie bijeenkomst georganiseerd waarbij lotgenotencontact een grote rol speelt. Hiervoor hebben wij uw hulp nodig!!!

Wij zoeken vrijwilligers die ons helpen met het organiseren van deze jaarlijkse bijeenkomsten voor de provincies Zeeland, Overijssel, Utrecht en Friesland.

Waarschijnlijk komt u regelmatig in het ziekenhuis voor een bezoek aan uw behandelend arts voor uw dystonie, of u wordt regelmatig geïnjecteerd met botuline voor uw dystonie. Of u komt bij een revalidatie-arts of fysiotherapeut. Dit wil zeggen dat u contacten heeft die belangrijk zijn.

U kunt uw behandelend arts benaderen en vragen of zij mee willen werken aan een bijeenkomst.

Over het algemeen vindt de bijeenkomst plaats op een vrijdagmiddag van 15:00 – 17:00 uur. Het ziekenhuis zorgt voor een ruimte, faciliteert koffie/thee (eventueel met koek) en een spreker.

De vereniging nodigt alle leden uit de provincie uit, maakt een flyer voor de poli zodat ook niet-leden kunnen komen, post het evenement op social media en de website, houdt de aanmeldingen bij en is zelf aanwezig met informatiemateriaal over dystonie.

Wilt u ons daarbij helpen?